Formaţia Dinamo a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Rapid, într-un meci din etapa a XIII-a a Ligii 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dinamoviştii au deschis scorul prin Torje ’55. Pentru Rapid a egalat Carnat ‘90+1.

1-0, min. 55: Torje a înscris cu un şut puternic la colţul scurt, din apropiere de marginea careului, după o pasă de la Sorescu.

1-1, min. 90+1: Carnat a egalat cu un şut la vinclu, din afara careului.

În minutul 36, ambulanţa a intrat pe teren pentru a i se acorda asistenţă lui Răuţă, care a acuzat probleme respiratorii. Fotbalistul a fost urcat în ambulanţă cu o mască de oxigen pe faţă, în aplauzele spectatorilor. Jocul a fost întrerupt aproximativ 4 minute. În locul lui Răuţă a intrat Cosmin Matei.  

FC Dinamo: Iliev – Sorescu, Pinto, Grigore, Radu – Itu (Ehmann ’63), Răuţă (Matei ‘40), Espinosa (Filip ’63) – Torje, Ivanovski, Măgureanu (Vestenicky ’74). Antrenor: Mircea Rednic.

FC Rapid: Moldovan – Săpunaru, Dandea (Alami ’61), D. Grigore, Belu Iordache – Crepulja (Marzouk ’81), Albu – Stahl (Ilie ’61), Sefer (Carnat ’71), Hlistei – Bălan (Ioniţă ’81). Antrenor: Adrian Matei.

Cartonaşe galbene: Radu ’55, Sorescu ’78, Matei ‘85 / D. Grigore ’13, Belu ‘46

Arbitri: Horaţiu Feşnic - Alexandru Cerei, Ciprian Florin Danşa – Rareş George Vidican

Observatori: Mircea Călin, Alexandru Deaconu

FC Rapid ocupă locul 6 în clasament, cu 22 de puncte, în timp ce Dinamo este pe 15, cu 8 puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.