Portarul Cătălin Straton (29 de ani) a semnat un contract cu FC Dinamo Bucureşti şi se va prezenta la reunirea echipei din Ştefan cel Mare, programată pe 17 iunie, pentru startul pregătirilor înaintea sezonului competiţional 2019-2020, anunţă site-ul fcdinamo.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rapid Bucureşti, FC Vaslui, CS U Craiova, ACS Poli Timişoara şi Dunărea Călăraşi sunt echipele la care a evoluat Cătălin Straton în carieră.

28 de meciuri a apărat Straton la Dunărea Călăraşi, sezonul trecut, fiind unul dintre cei mai buni portari ai campionatului intern, conform statisticilor LPF.

125 de partide are Straton în Liga 1 pentru Rapid Bucureşti, FC Vaslui, CS U Craiova, ACS Poli Timişoara şi Dunărea Călăraşi.

30 de ani va împlini Straton peste câteva luni, pe 9 octombrie. A debutat în urmă cu 10 ani în prima divizie a fotbalului românesc, pe 30 iulie 2009, în meciul Rapid Bucureşti vs Politehnica Iaşi 4-1.

2 jocuri în cupele europene are Straton în carieră: PSV Eindhoven vs Rapid Bucureşti 2-1 şi Inter Milano vs FC Vaslui 2-2, ambele în Europa League.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.