Dinamo Kiev, echipă antrenată de Mircea Lucescu, a anunţat, marţi, transferul atacantului brazilian Vitinho de la Atletico Paranaense.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorul de 22 de ani, care poate evolua şi pe posturile de extremă dreapta şi de mijlocaş ofensiv, a semnat un contract pe cinci ani cu campioana Ucrainei.

Vitinho a jucat 60 de meciuri, a marcat 15 goluri şi a oferit şapte pase decisive pentru Atletico. În sezonul în curs, el a marcat nouă goluri şi a oferit patru pase decisive pentru echipa de pe locul 9 al Serie A braziliană,

Jucătorul a fost dorit foarte mult şi de formaţia franceză Bordeaux, însă în cele din urmaă echipa ucraineană a avut câştig de cauză.

În această vară, Dinamo Kiev i-a mai transferat pe atacanţii Denis Antiuh (24 de ani), Vladislav Kulaci (28 de ani), Ilia Şkurin (22 de ani), Eric Ramirez (Venezuela, 22 de ani) şi l-a promovat de la echipa de tineret pe senegalezul Samba Diallo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.