Echipa ucraineană Dinamo Kiev, antrenată de tehnicianul român Mircea Lucescu, a pierdut vineri, în deplasare, scor 2-3, în faţa formaţiei Polissya Jitomir, în etapa a zecea din campionatul Ucrainei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dinamo a deschis scorul repede, în minutul 4, prin Vitali Buyalsky, şi a fost egalată în minutul 15 la golul lui Boris Krushynskyi. Tot Buyalsky i-a adus din nou în avantaj pe kieveni, în minutul 51, iar în minutul 57 gazdele au rămas în zece, după eliminarea lui Yevhenii Morozko. Însă lucrurile s-au înrăutăţit pentru Dinamo, care a fost egalată printr-un autogol al lui Volodimir Brazhko (min. 64), pentru ca în minutul 70 Polissya să treacă pentru prima oară în avantaj, cu reuşita lui Artem Kozak. Oaspeţii nu au mai putut marca, ba mai mult, au avut şi ei un jucător eliminat, pe Opleksandr Karavayev, în minutul 90+3, şi Polissya Jitomir s-a impus cu 3-2.

Dinamo Kiev a suferit a doua înfrângere stagională şi este pe locul 5 în clasament, cu 15 puncte, în timp ce Polissya este lider, cu 19 puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.