Dinamo a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa FC Voluntari, în primul meci al etapei a XI-a a Ligii I. Dinamoviştii s-au impus după un gol marcat în înferioritate numerică, în urma eliminării lui Deian Sorescu, jucător care a primit al doilea galben pentru o simulare. Oaspeţii au ratat un penalti, la scorul de 1-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: Montini '51, Puljici '78 / Balaur '75.

Min. 51, 1-0: Nistor a centrat de pe partea dreaptă, dintr-o lovitură liberă, şi Montini a înscris cu capul;

Min. 75, 1-1: Balaur a reluat în plasă o centrare a lui Ebralidze, după un corner executat scurt, de pe partea stângă;

Min. 78, 2-1: Nistor a centrat de pe partea stângă, dintr-o altă lovitură liberă, iar Puljici a înscris cu capul.

În minutul 61, Mihai Popescu l-a faultat în careu pe Ţîră, iar Colţescu a dictat penalti. A executat Căpăţînă, dar Piscitelli a respins balonul, în minutul 63.

Au evoluat următoarele echipe:

Dinamo: Piscitelli - Ciobotariu, Puljici, Popescu, Corbu - Mrzljak (Răuţă '70), Filip - Sorescu, Nistor, R. Moldoveanu (Neicuţescu '66) - Montini (Gabriel De Moura '82). Antrenor Dusan Uhrin;

FC Voluntari: Mitrev - Costin, Achim, Balaur, Vlad - Căpăţînă, Gorobsov (Măţan '74), Laidouni - I. Gheorghe (Simonovski '74), Ţîră, Ebralidze. Antrenor Cristiano Bergodi:

Cartonaşe galbene: Mrzljak '30, Sorescu '33 şi '71, Corbu '60, Nistor '90+4 / Căpăţînă '60, Ţîră '65, Măţan '90.

Cartonaş roşu: Sorescu '71

Arbitri: Sebastian Colţescu - Alexandru Vodă şi Adrian Popa - Ionuţ Coza;

Observatori: Constantin Ştefan şi Ion Căţoi.

În urma acestui rezultat, Dinamo urcă provizoriu de pe locul 10 pe 8, cu 13 puncte. După al şaselea eşec consecutiv, FC Voluntari rămâne pe locul 14, ultimul, cu cinci puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.