Campioana en-titre la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a cucerit titlul naţional şi în 2019, după ce a învins miercuri, pe teren propriu, formaţia AHC Dobrogea Sud, cu scorul de 33-19 (21-10), şi în cea de-a doua partidă din trei programate în finala Ligii Naţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În primul meci al finalei, Dinamo s-a impus la Constanţa, cu scorul de 33-26 (15-10), astfel că are 2-0 la general şi obţine medaliile de aur ale stagiunii 2018-2019.

Dinamo cucereşte al patrulea titlu naţional consecutiv, iar în total a adunat 16.

Succesul din acest sezon îi aduce din nou râvnita participare în Liga Campionilor, unde în acest an a ajuns până la meciurile de baraj pentru optimile competiţiei.

AHC Dobrogea Sud rămâne cu medaliile de argint, în timp ce bronzul sezonului a revenit, tot miercuri, echipei Potaissa Turda, care a eliminat pe CSM Bucureşti, tot în două meciuri (29-24 şi 32-23).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.