Echipa Dinamo a câştigat Cupa Ligii, primul trofeu al Grupării din Ştefan cel Mare în ultimii cinci ani, după ce a învins Poli Timişoara cu scorul de 2-0 pe Arena Naţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE 22:28 Jucătorii dinamovişti au primit Cupa Ligii, primul lor trofeu după cinci ani

Jucătorii echipei Dinamo au primit Cupa Ligii, primul lor trofeu după cinci ani, la ceremonia ce a avut loc după finala cu Poli Timişoara, câştigată cu scorul de 2-0. Fotbaliştii s-au bucurat de acest succes alături de fani, ducând trofeul să îl arate suporterilor de la PCH.

Pe Arena Naţională, oficialii LPF le-au oferit medalii mai întâi finaliştilor de la Poli Timişoara.

Apoi, dinamoviştii au urcat către zona de premiere printr-un culoar, printre fani. Primul care a primit tricoul de câştigător al trofeului a fost Ionuţ Nedelcearu. Medaliile le-au fost înmânate câştigătorilor de vicepreşedintele LPF, Robert Pongracz.

Jucătorii au ridicat apoi trofeul deasupra capului, moment marcat cu explozii de confetti. După ce au cântat "Campionii, campionii" şi s-au bucurat la tribuna oficială alături de fanii de acolo de succesul obţinut, dinamoviştii au coborât pe teren şi s-au îndreptat către zona în care se aflau suporterii din PCH, pentru a le arăta trofeul. Numeroşi suporteri au intrat pe teren ca să fie alături de învingători şi s-au fotografiat cu fotbaliştii.

UPDATE 21:53 Dinamo a învins Poli Timişoara cu scorul de 2-0 şi a câştigat Cupa Ligii

Echipa Dinamo a câştigat, sâmbătă, Cupa Ligii Adeplast, învingând în finala disputată pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0 (2-0), formaţia Poli Timişoara.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Nemec, în minutele 6 şi 26.

Foto: Inquam Photos / Bogdan Buda
Foto: Inquam Photos / Bogdan Buda

0-1: Palici i-a pasat pe culoar lui Nemec şi slovacul a deschis scorul cu un şut plasat de la 10 metri.

0-2: Nistor a centrat din partea stângă, Nemec a reluat cu capul, Curileac a respins în faţă şi slovacul a marcat din 3 metri.

În minutul 34, Rivaldinho a trimis mingea în poarta timişorenilor, însă golul a fost anulat eronat pentru ofsaid. Şi în minutul 38 dinamoviştii au avut un gol anulat eronat pentru ofsaid, o reuşită a lui Mahlangu.

Poli Timişoara: Curileac – Haruţ, Bocşan, Şeroni, Novak (Murariu '90+1) – Artean (Soljici '56) – Al. Popovici, Ignea, Bîrnoi, Fucek (Doman '57) – Drăghici. Antrenor: Ionuţ Popa.

Dinamo Bucureşti: Penedo – Romera, Nedelcearu, Dielna, St. Filip – Mahlangu, Palici – Hanca (Busuladzici '73), Rivaldinho (Bawab '63), Nistor – Nemec (Tîrcoveanu '83). Antrenor: Cosmin Contra.

Foto: Inquam Photos / Bogdan Buda
Foto: Inquam Photos / Bogdan Buda

La acest meci nu s-a acordat niciun cartonaş galben.

Arbitri: Radu Petrescu (central) - Ciprian Danşa, Daniel Mitruţi (asistenţi) - George Găman (rezervă).

Observatori: Eduard Alexandru, Alexandru Deaconu.

La partida de pe Arena Naţională au asistat 12.272 de spectatori, dintre care aproximativ 30 de fani timişoreni.

Jucătorii dinamovişti au intrat pe teren cu bannerul "Mulţumim frumos pentru susţinerea necondiţionată", iar suporterii de la Peluza Cătălin Hâldan au răspuns cu bannerul "Şi noi pentru dăruirea de care aţi dat dovadă".

Lovitura de începere a fost dată de o fetiţă de la casa de copii.

Foto: Inquam Photos / Bogdan Buda
Foto: Inquam Photos / Bogdan Buda

UPDATE 20:50  Poli Timişoara - Dinamo, scor 0-2 la pauză. Două goluri ale dinamoviştilor, anulate eronat

În minutul 34, Rivaldinho a trimis mingea în poarta timişorenilor, însă golul a fost anulat eronat pentru ofsaid. Şi în minutul 38 dinamoviştii au avut un gol anulat eronat pentru ofsaid, o reuşită a lui Mahlangu.

UPDATE 20:29 Finala Cupei Ligii: Poli Timişoara - Dinamo, scor 0-2. A marcat tot Nemec

Echipa Dinamo conduce cu scorul de 2-0 în finala Cupei Ligii Adeplast, cu formaţia Poli Timişoara, după ce Adam Nemec a înscris încă un gol pe Arena Naţională.

Nemec a înscris al doilea gol în minutul 26.

UPDATE 20:09 Dinamo conduce cu 1-0 Poli Timişoara, în finala Cupei Ligii

Echipa Dinamo conduce cu scorul de 1-0 pe Arena Naţională în finala Cupei Ligii Adeplast, cu formaţia Poli Timişoara.


Cele două formaţii evoluează în următoarele formule:

Dinamo: Penedo Cano – Romera Navarro, Nedelcearu, Dielna, St. Filip – Mahlangu, Palici – Hanca, Rivaldinho, D. Nistor – Nemec. Antrenor: Cosmin Contra.

Poli Timişoara: Curileac – Haruţ, Şeroni, Bocşan, Novak – Artean, Ignea – Al. Popovici, Bîrnoi, Fucek – Drăghici. Antrenor: Ionuţ Popa

Meciul este arbitrat de o brigadă formată din Radu Petrescu (central), Ciprian Danşa, Daniel Mitruţi (asistenţi) şi George Găman (rezervă), iar observatori sunt Eduard Alexandru şi Alexandru Deaconu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.