Antrenorul formaţiei Atletico Madrid, Diego Simeone, a declarat că jucătorii săi trebuie să savureze victoria din Supercupa Europei, scor 4-2, cu Real Madrid, deoarece la înfrângeri suferă şi plâng mult.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt fericit pentru că încă o dată ne-am comportat bine într-o finală europeană. Şi de această dată, în momentele cheie am ştiut să înclinăm balanţa de partea noastră. Real este un adversar important, cu o mare istorie în Europa. În ultimul timp, Real nu a pierdut multe finale şi acum am reuşit să câştigăm noi. Acum trebuie să savurăm victoria, pentru că atunci când pierdem suferim, plângem şi se spun multe lucruri. Acum profităm, iar de mâine ne gândim la meciul cu Valencia din campionat şi la un sezon care se anunţă foarte greu", a declarat Simeone.

Deţinătoarea Ligii Europa, Atletico Madrid, a câştigat, miercuri, la Tallinn, Supercupa Europei, după ce a învins, cu scorul de 4-2 (1-1, 2-2), după prelungiri, formaţia Real Madrid, câştigătoarea Ligii Campionilor. Real Madrid câştigase ultimele două ediţii ale Supercupei Europei. Atletico Madrid a mai câştigat trofeul în 2010 şi 2012, de fiecare dată în calitate de deţinătoare a Ligii Europa. De altfel, Atletico era ultima câştigătoare a Ligii Europa care se impusese în Supercupă, în 2012.

În Estonia, au marcat Benzema '27, Sergio Ramos '63 (p), respectiv Diego Costa '1, '79, Saul '98 şi Koke '104.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.