Confederaţia sud-americană de fotbal a adus vineri, la Doha, un omagiu memoriei lui Diego Maradona, care a încetat din viaţă la 25 noiembrie 2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CONMEBOL, Confederaţia sud-americană de fotbal, a organizat vineri o ceremonie pentru a omagia memoria lui Diego Maradona. La eveniment au participat mai mulţi campioni mondiali argentinieni din 1978 şi 1986, dar şi preşedintele FIFA, Gianni Infantino.

Ceremonia a avut loc la Doha, iar Infantino a profitat de moment pentru a propune ca la fiecare din ediţiile viitoare ale Cupei Mondiale, o zi să fie dedicată lui Maradona. ”Diego este cu noi pentru că el este nemuritor! Suntem pentru a-i aduce un omagiu, dar şi pentru a-i sărbători cariera. Puţini oameni, poate chiar nimeni nu a reuşit să facă pentru sportul nostru atât de multe cât a reuşit el”, a declarat Infantino.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.