Selecţionrul echipei naţionale de fotbal a Franţei, Didier Deschamps l-a vizitat miecuri, în spital, pe Jean-Pierre, un fotbalist care a fost victima unui atac de cord pe terenul de fotbal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Duminică, 8 ianuarie, în timpul unui meci amical de fotbal organizat la Yerres, jucătorul Jean-Piere, de la CS Bretigny, a suferit un infarct. A fost dus la spitalul Necker, din Paris, de urgenţă, iar a doua zi a suferit o intervenţie chirurgicală pe cord. Conform informaţiilor oferite de clubul francez pe reţelele de socializare, operaţia a decurs bine, iar starea fotbalistului este stabilă.

Jean-Pierre a avut însă miercuri parte de o mare surpriză: aflat în trecere prin spitalul Necker, selecţionerul echipei de fotbal a Franţei, Didier Deschamps a profitat de moment şi i-a făcut o vizită tânărului fotbalist, readucându-i acestuia zâmbetul pe faţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.