Antrenroul Nicolae Dică s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei sale, FCSB, în meciul cu Poli Iaşi. El spune că nu a privit această partidă ca pe o revanşă după ce anul trecut FCSB a pierdut titlul la Iaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am făcut un meci foarte bun, am început jocul foarte bine şi am reuşit să marcăm patru goluri. Ne-am mai creat încă cinci-şase ocazii. Important este că pe faza ofensivă reuşim să marcăm, reuşim să ne creăm ocazii. Am avut însă câteva ezitări pe faza defensivă, mai ales în a doua repriză, când cei de la Iaşi au schimbat sistemul, au jucat 4-4-2, l-au introdus pe Kizito, un jucător de viteză. Dar în rest sunt mulţumit de ceea cea am arătat în această seară. Mi-aş fi dorit să marcheze şi Tănase, a avut şi el ocazii. Important e că am câştigat meciul, în condiţiile în care veneam după două jocuri în campionat în care nu reuşisem să câştigăm. Nu e vorba de revanşă, era important să câştigăm jocul. Avem obiectiv câştigarea campioantului, nu m-am gândit la o revanşă", a  declarat Dică, la Digi Sport.

FCSB a obţinut, duminică, prima victorie în acest sezon al Ligii I, după ce a învins, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-0 (1-0), echipa Poli Iaşi, în etapa a III-a. Au marcat Gnohere '24, '58, Man '86 şi Moruţan '90+3.

Moussa Sanoh (Poli Iaşi) a fost eliminat direct în minutul 84, după ce l-a lovit cu piciorul pe Momcilovici. Olandezul a reacţionat nesportiv după ce a fost faultat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.