Antrenorul FCSB, Nicolae Dică, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că este normal ca Denis Alibec să fie supărat, dar crede că dacă ar reuşi să marcheze acest lucru i-ar da mai multă încredere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Normal că a fost supărat după joc (n.r. - după meciul cu Hapoel Beer Sheva din Liga Europa), că nu a reuşit să marcheze. Am vorbit azi cu el, suntem alături de el şi îl vom susţine. Sper să înceapă să marcheze. Un gol cred că i-ar da încredere mai mare, să înceapă să marcheze. Şi eu am trecut prin perioade în care nu reuşeam să marchez, dar după ce îl marcam pe primul, restul veneau de la sine. Nu ştiu dacă va fi chemat sau nu la naţională. Am vorbit ieri cu Adi Mutu. Şi eu am avut astfel de discuţii cu Denis şi de când a revenit la prima echipă e pe drumul cel bun. Sper să reuşească să marcheze, doar asta îi lipseşte", a spus Dică, informează digisport.ro.

Dică a vorbit şi despre afirmaţiile lui Dan Petrescu, care a spus că CFR Cluj este cea mai dezavantajată echipă din România. "Pe noi, arbitrii nu ne-au ajutat cu nimic. Poate meritam mai mult. Eu nu m-am plâns de arbitraj niciodată şi nu o voi face nici acum. Îi las pe ei să vorbească, dacă vor. Eu nu am avut senzaţia că CFR ar fi fost cea mai dezavantajată echipă din ultimii 10 ani. Dan Petrescu tot spune că vom câştiga Europa League. Eu nu am spus că am putea câştiga Europa League, jucătorii nu au spus. De la noi, singurul a fost patronul, care ştiţi că e foarte optimist întotdeauna", a mai declarat Dică.

FCSB joacă, duminică, de la ora 20.45, cu formaţia Concordia Chiajna, în etapa a XVII-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.