Antrenorul FCSB, Nicolae Dică, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că se aşteaptă la un meci greu cu formaţia CS Universitatea Craiova, echipă care vrea să câştige titlul şi are jucători foarte buni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Întâlnim un adversar bun, care îşi doreşte să câştige campionatul, o echipă care pe teren propriu joacă bine, o echipă ofensivă, care de la mijloc în sus poate face diferenţa unu la unu, cu jucători titulari în echipa naţională. Ne aşteaptă o partidă foarte grea. Trebuie să ţinem cont şi de adversar, pe faza defensivă să ne luăm anumite lucruri, să facem, să-i blocăm pe cei de la Craiova, pentru că de la mijloc în sus au jucători buni, de naţională şi am pregătit acest lucru şi pe faza ofensivă, ce am făcut mereu, ne dorim să avem o posesie bună, să marcăm goluri şi să câştigăm jocul", a declarat Nicolae Dică.

Întrebat dacă se teme de o eventuală demitere dacă FCSB nu învinge Craiova, Nicolae Dică a răspuns pe un ton răstit. "Asta aţi spus voi, patronul echipei a spus altceva. Dânsul v-a spus clar. Dacă un om vine şi vă spune un lucru, voi spuneţi altceva?! Ce trebuie să mai spun?! Presiune la Steaua este întotdeauna, la fiecare joc. Este normal să se întâmple lucrul acesta pentru că la Steaua trebuie să joci fiecare meci şi să îl câştigi.

Meciul dintre CS Universitatea Craiova şi FCSB se dispută, duminică, de la ora 21.00, în etapa a XII-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.