Tehnicianul FCSB, Nicolae Dică, a declarat, luni seară, că a decis să-l schimbe la pauza meciului cu Astra Giurgiu pe mijlocaşul Constantin Budescu deoarece acesta avea un cartonaş galben şi se temea de o eventuală eliminare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Un meci pe care l-am dominat de la început până la final. Nu am primit nici gol, este un lucru important. Sunt mulţumit de atitudinea băieţilor şi important este că am revenit pe primul loc. L-am schimbat pe Budescu pentru că avea un cartonaş galben, au fost discuţii pe tunel cu arbitrii şi mi-a fost teamă să nu-l ia şi pe al doilea. Am vorbit cu el, nu este nicio problemă. Alibec a suferit o contuzie la antrenament şi nu a putut face parte din lot. La penalti, Budi trebuia să execute 11 metri, dar a avut o discuţie cu Bizonul (n.r. - Gnohere), să iasă golgheter, aşa mi-a spus Budi apoi", a declarat Dică la Digisport.

Tehnicianul stelist consideră că CS Universitatea Craiova are încă şanse la câştigarea campionatului şi a apreciat că FCSB trebuie să fie la fel de bună şi în meciul cu FC Viitorul de etapa viitoare.

FCSB a învins, luni, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Astra Giurgiu, în ultimul meci din etapa a V-a a play-off-ului Ligii I. FCSB revine pe primul loc după acest succes, cu două puncte avans faţă de CFR Cluj, la finalul turului play-off-ului.

Au marcat: Gnohere '27 (p), Man '47, Pintilii '49.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.