Tehnicianul FCSB, Nicolae Dică, a declarat, sâmbătă, că jucătorii stelişti trebuie să înţeleagă că sunt aproape de obiectivul de a câştiga Liga I şi de aceea e nevoie de sacrificii. De asemenea, el a spus că a avut oferte din străinătate, dar a preferat să rămână la FCSB şi a precizat că ar antrena orice altă echipă din România, în afară de Dinamo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Jucătorii trebuie să înţeleagă că suntem aproape de obiectivul de a câştiga campionatul, trebuie să facă sacrificii pentru asta. Mi-aş dori să vină multă lume la meci, avem nevoie de aportul fanilor. Eu ştiu că am contract până în 30 iunie şi voi încerca să dau totul pentru obiectiv, din vară vom vedea ce se va întâmpla. Puteam să mai am contract şi doi ani, dacă patronul nu mai voia să rămân, plătea clauzele şi plecam. Sunt la mâna mea, dacă voi avea rezultate, voi pune problema într-un fel, dacă nu, nu. Oferte am mai avut, şi chiar foarte bune, nu ştie patronul de ele. Au fost din străinătate, dar am preferat să rămân aici, că mi-am propus nişte obiective. Nu aş putea să merg la Dinamo, dar în rest aş antrena altă echipă din România cu mare plăcere", a declarat Dică, sâmbătă, într-o conferinţă de presă.

FCSB va întâlni CS Universitatea Craiova, luni, de la ora 20.45, în etapa a patra a play-off-ului Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.