Tehnicianul FCSB, Nicolae Dică, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că la derbiul cu Dinamo nu contează locul în clasament, subliniind că cei mai importanţi jucători din echipa lui Mircea Rednic sunt Nistor şi Salomao.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

" Într-un derbi nu contează locul din clasament. Jucătorii vor avea o altă atitudine. Consider că jocul echipei a crescut de când a venit Rednic. Stan şi Planici vom încerca să-i băgăm azi cu echipa, 60-70 la sută sunt ok, vom vedea dacă vor juca. Prefer să joc cu Rusescu fundaş central, decât să joc cu cineva care nu e refăcut. Nu forţez niciun jucător să joace. Nu trebuie să ne căutăm un alibi în starea terenului, noi trebuie să dăm totul să câştigăm. E foarte greu să analizez Dinamo în acest moment, au schimbat trei antrenori, au adus jucători noi, dar cred că cei mai importanţi sunt Nistor şi Salomao. Îmi doresc ca suporterii să vină în număr cât mai mare şi să ne încurajeze, avem nevoie de el. Avem un moral bun şi trebuie să stăm cât mai aproape de CFR Cluj, pentru că obiectivul nostru este să câştigăm campionatul", a declarat Dică, într-o conferinţă de presă.

Partida Dinamo – FCSB, din cadrul etapei a XV-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 21.00, pe Arena Naţională.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.