Antrenorul FCSB, Nicolae Dică, a declarat, sâmbătă, că pentru echipa sa este foarte important începutul de campionat, unde trebuie să aibă atitudine, subliniind că dubla cu Viktoria Plzen, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, va fi extrem de dificilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"La Steaua mereu echipa s-a luptat pentru campionat, este un ofensivă. Concurenţa este benefică, sper să reuşesc să alcătuiesc cel mai bun 11 mâine. FC Voluntari joacă bine pe contraatac. Plzen este o echipă foarte bună, nu este un adversar facil, ne va aştepta o dublă foarte grea, sper să reuşim să ne calificăm. Sunt jucători care au evoluat contra Plzen, dar în grupele Ligii Europa, acum situaţia este alta. Până la meciul cu Plzen, avem două meciuri de campionat, trebuie să le câştigăm. Începutul este foarte important, trebuie să avem atitudine. Avem cinci jucăori, Man, Grecu, Benzar, Secui şi Vlad, vom vedea pe care îi vom folosi. La meciul cu Plzen mă bazez pe echipă, nu pe un jucător. Nu îl cred pe Contra care a spus că Dinamo nu vrea titlul", a declarat Dică într-o conferinţă de presă.

Dică a mai spus că Denis Alibec este primul căpitan, urmat de Mihai Pintilii şi Florin Niţă.

FCSB debutează, duminică, în noul sezon al Ligii I, cu FC Voluntari, de la ora 21.00.

Echipa FCSB va întâlni formaţia cehă Viktoria Plzen în turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Meciul tur pe teren propriu, în 25 sau 26 iulie şi returul la 1 sau 2 august, în deplasare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.