Antrenorul FCSB, Nicolae Dică, a declarat, sâmbătă, că zilele din această săptămână au trecut greu pentru el, înaintea meciului cu CFR Cluj, care paote fi decisiv în lupta pentru titlu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost o săptămână foarte grea, zilele au trecut greu, dar aşteptam acest joc, pentru că atunci când am semnat cu Steaua ştiam că o să vină şi meciurile foarte importante pentru echipă. A fost o săptămână grea, dar frumoasă, pentru că am muncit cu plăcere. Domnul Geambazi e în fiecare zi aici, pentru că se ocupă şi de academie, îl vedem aproape în fiecare zi. Eu am vorbit aproape mereu cu dânsul, de când am venit aici. Nu avem o primă specială, nu am avut prime decât de obiectiv, cum a fost cel de Europa League, când am intrat în grupe sau când am ieşit din grupe. Dacă vom câştiga campionatul, cu siguranţă jucătorii vor lua primă", a declarat Dică. 

El spune că formaţia antrenată de Dan Petrescu nu poate să-l suprindă, după ce a jucat deja de trei ori împotriva acesteia.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"Ne aşteaptă o partidă foarte importantă. Aşteptam acest meci de când am semnat cu Steaua. Avem ca obiectiv câştigarea campionatului şi aşteptam să vină acest meci, în care să jucăm cu echipa de pe locul 2 în acest moment şi care se luptă pentru câştigarea campionatului. E un meci foarte important pentru noi şi trebuie să fim pregătiţi din toate punctele de vedere. Trebuie să facem un meci perfect ca să câştigăm toate cele trei puncte. Întâlnim o echipă foarte bună, cu jucători cu experienţă, cu un antrenor bun, care îşi organizează foarte bine echipa, sper să reuşim un joc bun şi să câştigăm. Nu au cum să vină cu ceva nou, ştiu foarte bine jocul lor, l-am citit de la primul meci şi nu au cu ce să ne surprindă. Cu siguranţă, nu se va decide mâine campioana, dar dacă reuşim să câştigăm, vom lua o opţiune foarte importantă pentru câştigarea campionatului. E cel mai important meci al sezonului. Nu am pregătit nimic special, cum am pregătit toate meciurile aşa l-am pregătit şi pe acesta, cu maximă seriozitate, cu multă muncă şi sper ca mâine seară să se vadă lucrul acesta. Doar Cristi Tănase are o entorsă la gleznă, în rest nu avem probleme. Ştiu primul 11. Ne dezavantajează puţin că am prins acest 1 mai şi foarte multă lume plecată la mare, la munte, dar mă aştept la 30-35.000 de fani", a afirmat Nicolae Dică. 

Tehnicianul consideră o posibilă câştigare a titlului de către echipa antrenată de el drept ceva extraordinar la primul său an în Liga I.

"Dacă am reuşit să rezist un an de zile, înseamnă că am putere. Nu ştiu unde voi merge din vară, dar voi avea şi mai mare încredere în mine, pentru că pot realiza mult mai multe şi cu siguranţă voi deveni mai bun de la an la an. Ar fi extraordinar pentru mine un titlu în primul an ca principal în Liga I, ar fi ceva extraordinar la 38 de ani să câştig campionatul, pentru CV-ul meu ar fi foarte bine şi mi-ar da multă încredere pentru viitor să muncesc din ce în ce mai mult şi să cred în visele pe care mi le-am propus", a spus el. 

Dică mai afirmă că nu îl intresează plângerile depuse la FRF de CFR şi FCSB la FCSB, un aîmpotriva alteia, şi arbitrul meciului de duminică: "Nu comentez acest lucru, eu doar antrenez echipa şi sper să avem rezultate cât mai bune. Noi ne dorim să câştigăm pe teren, am făcut acest lucru pe teren şi aşa vom face în continuare. Eu îmi doresc un arbitraj corect, niciodată nu am comentat arbitrajul, pentru că nu mă preocupă această treabă. Important este ca arbitrul care va fi la meciul cu CFR Cluj să arbitreze foarte bine. Eu aflu aritrul în ziua meciului sau la stadion, pentru că nu întreb, nu mă interesează cine mă arbitrează."

FCSB va întâlni, duminică, de la ora 20.45, pe Arena Naţională, formaţia CFR Cluj, în etapa a VII-a a play-off-ului Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.