Antrenorul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat, sâmbătă seară, că jucătorii săi aveau mare nevoie de victoria cu FC Voluntari, scor 2-1, din etapa a XIII-a a Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Aveam mare nevoie de această victorie, trebuia să câştigăm neapărat acest joc. Am început bine, dar trebuie să fim mai concentraţi la finalizare. Am avut mari probleme de lot, cu şapte jucători cu probleme. Ovidiu Popescu s-a accidentat la antrenamete şi trebuie să se opereze. A fost o presiune mai mare la acest meci pentru că neapărat trebuia să câştigăm. A fost cea mai grea săptămână din cariera mea, cu ajutorul tuturor am reuşit să trec peste ea", a declarat Dică la Digisport.

Formaţia FCSB a învins, sâmbătă, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1, echipa FC Voluntari, în etapa a XIII-a a Ligii I. Golurile formaţiei ''roş-albastre" au fost marcate de Harlem Gnohere.

Gnohere a marcat în minutele 52 şi 76, în timp ce pentru FC Voluntari a punctat Tudorie, în minutul 85.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.