Tehnicianul FCSB, Nicolae Dică, a declarat, sâmbătă, că jucătorii au fost supăraţi după remiza cu Viktoria Plzen, din Liga Europa, dar acum trebuie să se gândească la meciul cu CS Universitatea Craiova, din etapa a treia a Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Întâlnim o echipă care şi-a propus câştigarea campionatului. I-am văzut în aceste meciuri din Liga 1 şi cu Milan. Au jucători foarte buni în atac care pot face diferenţa şi trebuie să fim foarte atenţi pentru a le face faţă. Am fost supăraţi după meciul cu Plzen şi eu cred că puteam câştiga, dar acum trebuie să ne concentrăm la meciul de mâine. Vor fi schimbări în echipă, iar în funcţie randamentul pe care-l vor da la meciul de mâine mă voi hotărî şi asupra jucătorilor pe care urmează să-i folosesc în returul cu Plzen. Şi eu sunt supărat când nu câştigăm, sunt primul care e trist. Vizavi de jucătorii vizaţi de Becali, am vorbit cu ei, vom vedea cine va juca. Ei ştiu foarte bine cum este patronul nostru", a declarat Nicolae Dică, conform Digisport.

Dică a afirmat că accidentarea lui Budescu, care va lipsi circa trei săptămâni, reprezintă o pierdere pentru FCSB: "Budescu a evoluat foarte bine de când a venit la noi, va fi o pierdere pentru noi, dar eu sper ca cel care-l va înlocui pe acel post să o facă foarte bine”.

FCSB joacă, duminică, de la ora 21.00, cu CS Universitatea Craiova, în etapa a treia a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.