Zlatan Ibrahimovic şi David Beckham au avut un dialog amuzant pe reţelele de socializare, înaintea partidei Suedia - Anglia din sferturile de finală ale Cupei Mondiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dacă o să câştige Anglia, îţi fac cinste cu o cină oriunde vrei în lume, dar dacă bate Suedia, îmi cumperi orice vreau de la Ikea. OK?", l-a provocat fotbalistul suedez pe fostul jucător englez.

"Dacă bate Suedia, te duc eu personal la Ikea şi îţi cumpăr orice ai nevoie pentru noua ta casă din Los Angeles. Dar când o să bată Anglia, vreau să vii să vezi un meci al Angliei pe Wembley, purtând un tricou al Angliei şi să mănânci <fish and chips> (n.r. - peşte pane cu cartofi prăjiţi) în pauză", a răspuns Beckham.

Ibrahimovic evoluează din luna martie în SUA, la Los Angeles Galaxy. El nu a fost selecţionat în lotul Suediei pentru Cupa Mondială.

Suedia şi Anglia se întâlnesc sâmbătă, de la ora 17.00, la Samara, în sferturile de finală ale Cupei Mondiale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.