Detectivul care se ocupa de cazul de viol al baschetbalistului Derrick Rose a fost găsit mort, miercuri, în locuinţa sa din Los Angeles, informează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nadine Hernandez, în vârstă de 44 de ani, a fost găsită moartă prin împuşcare, iar poliţia din Los Angeles nu a stabilit încă dacă este vorba despre o crimă sau de o sinucidere.

Oficialităţile americane nu au precizat dacă moartea detectivului are legătură cu ancheta în cazul lui Derrick Rose.

În urmă cu cinci zile, baschetbalistul Derrick Rose, component al echipei New York Knicks, a depus mărturie în cazul de viol în care este acuzat.

Rose şi alţi doi bărbaţi sunt acuzaţi de o tânără că, în 2013, au drogat-o când ea se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi au pătruns apoi în apartamentul său pentru a face sex cu ea. Femeia a cerut daune de 21 de milioane de dolari.

La tribunalul federal, Rose a declarat că femeia, cu care avea o relaţie sporadică de doi ani, i-a făcut avansuri sexuale în mod repetat şi până la urmă a început să facă sex cu el şi cu unul din ceilalţi doi acuzaţi. Sportivul a precizat că, câteva ore mai târziu, femeia a fost de acord ca cei trei bărbaţi să meargă la apartamentul ei, i-a primit în apartament şi a avut raporturi sexuale cu ei.

Femeia crede că bărbaţii respectivi au drogat-o şi a precizat că nu îşi aminteşte tot ce s-a întâmplat la locuinţa lui Rose şi în apartamentul ei. Tânăra le-a spus juraţilor că în momentul în care s-a trezit, în patul ei, după ce îşi pierduse cunoştinţa, bărbaţii făceau sex cu ea.

Poliţia investighează în continuare incidentul din 2013, raportat de femeie în 2015.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.