Selecţionerul Franţei, Didier Deschamps, şi căpitanul Hugo Lloris s-au deplasat cu elicopterul de la baza de la Clairefontaine până la Stade de France, sâmbătă dimineaţă, pentru a susţine o conferinţă de presă, informează Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Jandarmeria ne-a pus la dispoziţie un elicopter pentru a veni la Stade de France. Astfel nu am pierdut prea mult timp pe drum. Pot să vă spun că dacă s-ar fi procedat astfel, Hugo nu ar fi putut fi prezent", a explicat Deschamps.

Motivul pentru care s-a găsit soluţia deplasării cu elicopterul este că distanţa dintre baza de la Clairefontaine şi Stade de France este de 63 de kilometri, iar naţionala Franţei se va antrena sâmbătă după-amiază la baza sportivă, nu la stadion.

Reprezentativa Franţei va întâlni Islanda, duminică, de la ora 22.00, în sferturile de finală ale Euro-2016. Meciul va fi transmis în direct de Dolce Sport şi Pro TV.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.