Cătălin Cabuz, portarul celor de la AFC Hermannstadt şi Dennis Man de la FCSB au acuzat probleme de sănătate la antrenamentul de miercuri şi nu vor face deplasarea în Elveţia, pentru meciul din cadrul preliminariilor CE de tineret, a anunţat FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ei se alătură altor doi jucători indisponibili, Dragş Nedelcu şi Florinel Coman, ambii de la FCSB.

În aceste condiţii, lotul României este următorul:

Portari: Ionuţ Radu (Avellino), Relu Stoian (Juventus Bucureşti);

Fundaşi: Cristian Manea (CFR Cluj), Ionuţ Nedelcearu (FC Dinamo), Alexandru Paşcanu (Leicester City), Virgil Ghiţă (FC Viitorul), Andrei Radu (Aris Limassol), Florin Ştefan (Juventus Bucureşti);

Mijlocaşi: Vladimir Screciu (CSU Craiova), Marco Dulca (Swansea), Mihai Dobre (FC Bury), Valentin Costache (FC Dinamo), Ianis Hagi (ACF Fiorentina), Alexandru Cicâldău (FC Viitorul), Andrei Burlacu (CS U Craiova), Silviu Balaure (Astra);

Atacanţi: George Puşcaş (Benevento Calcio), Alexandru Tudorie (FC Voluntari).

România va întâlni Elveţia, într-o partidă programată vineri, de la ora 20.00, la Lugano, în preliminariile Campionatului European din 2019.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.