Tenismenul Juan Martin del Potro, în vârstă de 33 de ani, este la un pas de faliment din cauza investiţiilor proaste făcute de tatăl său, care i-a gestionat banii. Daniel Del Potro a murit în 2021, moment în care sportivul a descoperit datoriile acumulate, relatează Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Del Potro nu joacă de mai multe luni, din cauza unei accidentări. În plus, din cauza investiţiilor proaste el a pierdut 30 de milioane de dolari.

Sportivul mai are 3 milioane de dolari în conturi, o sumă foarte mare pentru oamenii de rând, însă derizorie dacă se iau în calcul câştigurile lui Del Potro de-a lungul carierei.

Banii sportivului au fost gestionaţi de tatăl său, Daniel Del Potro, însă acesta a făcut investiţii foarte riscante şi a adus familia în pragul falimentului. Daniel Del Potro a murit în 2021.

“A luat în arendă 9000 de hectare, plus a închiriat echipamente pentru a planta soia. Însă nu avea cunoştinţele necesare şi a ajuns să fie îndatorat”, a declarat o sursă pentru La Cronica.

Juan Martin del Potro a câştigat 22 de turnee ATP. El ar putea să revină în competiţii la turneul de la Buenos Aires, în februarie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.