Gaziantep FK, la care activează tehnicianul Marius Şumudică, a anunţat, joi, că a obţinu serviciile fotbalistului Deian Sorescu, împrumutat până la finalul sezonului de la Rakow.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Clubul Gaziantep a ajuns la un acord cu jucătorul echipei naţionale a României, Deian Sorescu, care a evoluat ultima dată la Rakow Czestochowa, una dintre echipele din Liga Poloneză, pentru un împrumut până la finalul sezonului”, a notat Gaziantep FK, pe site-ul oficial.

“Noul nostru jucător, Deian Sorescu, a semnat contractul oficial, la ceremonia de semnare fiind prezent şi preşedintele clubului nostru, Memik Yılmaz. Îi urăm bun venit la clubul nostru lui Deian Sorescu şi îi dorim mult succes sub blazonul nostru”, adaugă gruparea din Gaziantep.

Înainte de anunţul transferului, clubul turc a postat pe Facebook o imagine din care reieşea că urma să vină un fotbalist român.

La Gaziantep FK mai sunt legitiimaţi Alexandru Maxim, Denis Drăguş şi Florin Niţă.

Echipa celor cinci români ocupă locul 16 în clasament, cu 21 de puncte obţinute în 20 de etape.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.