Debutul Ligii Naţionale de baschet masculin, programat cu turneul din 30 octombrie – 2 noiembrie, a fost amânat pentru o dată ulterioară, din cauza focarelor Covid-19 înregistrate la majoritatea echipelor, a anunţat, miercuri, FR Baschet.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Decizia a fost luată în şedinţa Consiliului Director al forului din aceeaşi zi.

FR Baschet a mai precizat că ”modificările care vor fi aduse calendarului Cupei României şi al Ligii Naţionale vor fi anunţate cât mai curând”.

Numeroasele focare de Covid-19 din loturile echipelor au dus recent şi la amânarea primelor turnee din Cupa României.

De asemenea, la feminin, competiţia similară a fost amânată cu o săptămână, urmând să aibă loc între 2-4 noiembrie, înaintea reunirii echipei naţionale.

În toate cele patru competiţii interne (masculin şi feminin, Cupa României şi Liga Naţională) devin obligatorii două testări cu rezultate negative, prima cu şapte zile înaintea intrării în turnee, iar a doua cu 48 de ore înainte.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.