Atacantul CFR Cluj Ciprian Deac a declarat că vrea să rămână la echipa ardeleană, în ciuda interesului arătat de FCSB, subliniind că se bucură că obiectivul în sezonul viitor va fi câştigarea campionatului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că e un rezultat echitabil cu FCSB, a fost o luptă. Era foarte greu să ne batem la campionat, nu am avut obiectiv campionatul, ci să intrăm în play-off. După aspectul jocurilor din play-off, nu ne puteam bate la titlu. Contra Stelei ai mereu o motivaţie în plus. În acest moment toate gândurile sunt să rămân aici, vreau să rămân aici, îmi place că obiectivul va fi să ne batem la campionat, sper să formăm un grup puternic. Cred că e nevoie de încă trei-patru jucători cu experienţă", a declarat Deac la Digisport.

La începutul lunii, finanţatorul FCSB, Gigi Becali, declara că din vară va veni la echipa sa atacantul formaţiei CFR Cluj Ciprian Deac.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Formaţia FCSB a remizat, luni, în deplasare, cu CFR Cluj, scor 0-0, în etapa a treia a play-off-ului Ligii I şi are un avans de trei puncte în clasament.

După şase etape din play-off, FCSB este pe primul loc, cu 37 puncte, iar CFR Cluj este pe locul 4, cu 30 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.