Atacantul CFR Cluj Ciprian Deac a surprins după meciul cu Renens, spunând că echipa lui nu a meritat victoria, deoarece adversarii au controlat tot meciul. Totuşi, el a precizat că uneori evoluţia cu sufletul învinge talentul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În seara asta am suferit foarte mult, Fotbalul înseamnă şi suferinţă, nu înseamnă doar driblinguri spectaculoase, călcâie sau nu ştiu ce. Am lucrat mult în această dimineaţă (n.r. - la cornere), am căutat să bat acolo, pe scurt, că ştiam că acolo au probleme. Ne bucurăm că munca noastră în această săptămână a dat roade. În fotbalul de la acest nivel, o fază fixă poate decidă un meci. Cred că nu am meritat victoria, ei au avut mai multe ocazii, ne-au dominat, au avut posesia, dar ne aşteptam. Am văzut în meciul tur, cu doi oameni în minus au avut posesia... E clar că sunt jucători de valoare, au 20 de ani, aleargă incredibil, dar v-am spus, când joci cu sufletul poţi să depăşeşti talentul. Fotbalul înseamnă muncă, muncă şi iar muncă. Arlauskis a prins o seară extraordinară, e clar că fără intervenţiile lui altul era scorul. Dar aşa este, câteodată un jucător trebuie să ne salveze. A intrat Rondon, a dat gol, asta înseamnă să fii concentrat şi să-ţi stea capul la fotbal. Atât timp cât nu suntem matematic calificaţi, nu sărbătorim nimic, pentru că în 2012 am făcut zece puncte în Champions League şi nu am mers mai departe. Nu ar trebui să ne bucurăm prea tare, atât timp cât nu suntem matematic calificaţi. Trebuie să rămânem la fel de concentraţi fără doar şi poate. Arlauskis a fost omul meciului", a declarat Deac, la Telekom Sport.

Formaţia CFR Cluj a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Rennes, într-un meci din etapa a patra a grupei E a Ligii Europa. Clujenii au marcat în minutul 87, prin Mario Rondon, care a fost apoi eliminat. Francezii nu mai au nicio şansă de calificare în faza următoare a competiţiei. În celălalt meci din grupă, Lazio a pierdut in extremis cu Celtic, scor 1-2.

CFR Cluj şi Rennes au fost adversare şi în etapa trecută a fazei grupelor, când clujenii s-au impus în Franţa tot cu scorul de 1-0 (gol Deac ‘9). Atunci, Rennes a încheiat jocul în nouă fotbalişti, iar CFR Cluj în zece.

La Cluj-Napoca, golul a fost marcat de Mario Rondon, în minutul 87. Rondon a înscris cu o lovitură cu capul, după un corner.

CFR are nevoie de un punct în ultimele două etape pentru a fi sigură de calificare. Clujenii se pot califica din grupă şi dacă pierd ambele meciuri, prin jocul rezultatelor.

În etapa următoare, la 28 noiembrie, CFR Cluj va juca în deplasare cu Lazio şi Celtic va întâlni acasă Rennes.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.