Fotbalistul echipei CFR Cluj, Ciprian Deac, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Universitatea Craiova, scor 3-1, că acest succes nu poate fi pus la îndoială şi că i-ar plăcea ca în această etapă să “se încurce” FCSB, astfel încât clujenii să aibă şansa de a câştiga titlul în etapa următoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am venit să câştigăm, asta s-a văzut din primul minut. Am reuşit să marcăm repede, dar am şi primit repede. Cred că am făcut un joc bun azi toţi jucătorii, inclusiv portarul a alergat. Ne-am dăruit, asta e faţa CFR-ului. Am venit după un meci, un dezastru total cu Sepsi. E bine că am avut reacţie şi că am câştigat. Eu de-abia am aşteptat să treacă zilele şi să vină următorul meci. După o înfrângere parcă timpul stă în loc. Nu cred că poate fi pusă la îndoială victoria noastră astăzi. M-a atins, nu am revăzut faza. M-a călcat. Dar e bine când totul se termină cu bine. Mi-ar plăcea să se încurce şi FCSB şi să se decidă titlul la meciul de marţi”, a spus Deac la Digi Sport.

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Ligii I.

Au marcat Baiaram ’11 pentru gazde şi Păun ‘5, ’74 şi Deac ’68 pentru oaspeţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.