Ciprian Deac a declarat, luni seară, după ce a câştigat titlul cu CFR Cluj, că în urmă cu 10-11 zile echipa sa nu mai credea în titlu şi se gândea doar la sănătate, din cauza cazurilor de coronavirus. La meciul care a decis trofeul, cu Universitatea Craiova, clujenii au fost foarte motivaţi de faptul că oltenii au declarat că aveau pregătită şampania la rece, a precizat fotbalistul. Deac a menţionat că ar fi foarte frumos ca la CFR Cluj să vină Nicolae Stanciu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Cred că a fost cel mai greu campionat pe care l-am luat. În urmă cu 10-11 zile nu mai credeam, eram la Mogoşoaia şi toţi ne gândeam la sănătate. Nu reuşeam să adorm, am fost foarte obosit la meciul cu Botoşani, cu două zile înainte de meci am condus toată noaptea, eram sută la sută sigur că o să ies pozitiv. Gândurile noastre erau la familiile noastre. Nici nu vreau să-mi imaginez cum a trăit Mister meciul. Pentru mine urmează 4-5 zile de vacanţă, în vare nu vreau să mă gândesc la fotbal. Nu mă mai pot gândi la bani în aceste momente. În ultimele 10-11 zile ne-am adunat. E bine că am redevenit familia care am fost înainte şi cred că acele probleme pe care le-am avut la Mogoşoaia ne-au unit foarte tare. Am auzit declaraţii ale celor de la Craiova care aveau pregătită şampania la rece şi acest lucru ne-a motivat foarte tare. Am fost foarte motivaţi, foarte liniştiţi, am ştiut după meciul cu FCSB că totul depinde de noi. Ştiam că dacă ajungem să jucăm ultimul meci cu titlul pe masă vom da totul. Ar fi foarte frumos să vină Stanciu, e un jucător foarte bun şi un băiat super”, a spus Deac.

Formaţia CFR Cluj a câştigat al treilea titlu consecutiv de campioană a României, al şaselea din istorie, luni seară, după ce a învins, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa Universitatea Craiova, în ultima etapă a play-off-ului ediţiei 2019/2020 a Ligii I, meci disputat în sistem de finală. Partida s-a disputat ca o finală ca urmare a unei decizii a Comitetului Executiv al FRF. Dacă după două reprize era egalitate, s-ar fi trecut la prelungiri şi eventual la lovituri de departajare.

CFR Cluj a mai câştigat titlul în 2008, 2010, 2012, 2018 şi 2019.

La Craiova, CFR Cluj a revenit de la 0-1, după ce craiovenii au deschis scorul prin Nistor ’10. Pentru clujeni au marcat apoi Vinicius ’36, Boli ’56 şi Deac ’77 (penalti).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.