Jucătorul Ciprian Deac a declarat, duminică seară, că deşi CFR Cluj are un avans de 7 puncte faţă de FCSB în fruntea Ligii I, nu se poate considera campioană încă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost o pauză lungă, ciudată, în care nu ne-am putut nici antrena, dar e bine pentru că noi că meciul s-a terminat aşa. Avem un avans de 7 puncte, dar cred că nu s-a terminat nimic. Dacă munceşti, Dumnezeu te va răsplăti. Am avut impresia că jucăm un meci amical, e ciudat fără spectatori. Ne-am încălzit mai greu, suntem pe Diesel, dar facem antrenamente tari, aşa că nu contează prea mult că suntem o echipă mai bătrână", a declarat Deac la Digisport.

CFR Cluj a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia FCSB, în etapa a III-a a play-off-ului Ligii I, prima după întreruperea cauzată de pandemia de coronavirus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.