Roberto De Zerbi, fost jucător al echipei CFR Cluj, în prezent antrenor la Şahtior Doneţk, a explicat pentru Sportitalia de ce nu a părăsit Ucraina, ţară care a fost atacată de Rusia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De Zerbi este în prezent la un hotel din Kiev, împreună cu staful său şi cu unii jucători.

“Stau în cameră. Am aşteptam ca federaţia să suspende campionatul până când s-a întâmplat asta. Totuşi, nu am plecat. Sunt aici pentru sport şi nu le pot întoarce spatele fanilor. Aici sunt 13 jucători brazilieni şi staful meu. Am fi putut pleca acasă, dar am preferat să aşteptăm. Noaptea trecută ne-am trezit cu zgomot de explozii. Trebuia să jucăm sâmbătă, aşa că nu puteam fugi. Este dificil de explicat celor care ne iubesc şi ne trimit mesaje să revenim acasă. În acest moment, sperăm că guvernul şi ambasada ne vor ajuta. Sunt optimist. Dacă m-aş putea întoarce în timp, aş proceda la fel”, a afirmat De Zerbi, potrivit Football Italia.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

De Zerbi a fost legitimat la CFR Cluj în perioada 2010-2012.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.