Fostul fotbalist Daniele De Rossi, în prezent membru în staful tehnic al naţionalei Italiei, care a fost spitalizat din cauza Covid-19, a explicat pentru agenţia Dire de ce a ajuns în spital. El a spus că a avut mai multe simptome şi că nu existau semne de îmbunătăţire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am venit la spital pentru că aveam prea multe simptome care nu numai că nu arătau semne de îmbunătăţire, ci se înrăutăţeau. Ieri dimineaţă, m-am ridicat normal de pe scaun şi aproape am leşinat. Îmi ţiuiau urechile, totul suna ciudat şi aproape am căzut, aşa că am cerut să mi se facă un check-up. Am venit aici şi am pneumonie bilaterală interstiţială. Nu este la cel mai grav stadiu, dar categoric există. Mi-aş fi dorit să nu fi avut această boală, mai ales pentru că doctorii au spus că dacă nu aş fi venit... Practic nu este o situaţie la limită, dar nici nu este tipul de Covid care poate fi tratat acasă”, a afirmat fostul sportiv.

De Rossi a fost testat pozitiv la 31 martie, în seara meciului Italiei cu Lituania şi a primit tratament acasă, însă zilele trecute medicii l-au sfătuit să meargă la spital.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Campion mondial în 2006 cu naţionala Italiei, De Rossi, 37 de ani, face parte din  staful condus de Roberto Mancini din luna martie, după ce s-a retras din activitatea de jucător la începutul anului 2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.