Fotbalistul olandez Matthijs de Ligt a declarat, duminică seară, după meciul cu Cehia, pierdut cu scorul de 0-2, în optimile competiţiei, că Olanda a ratat calificarea în sferturi din cauza sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Evident că este dureros. Practic am pierdut meciul din cauza a ce am făcut eu. Privind în urmă, cred că ar fi trebuit să las mingea să-şi urmeze cursul. Am simţit că aveam jocul sub control şi am avut câteva ocazii, mai ales în prima repriză. Nici măcar nu am avut senzaţia că cehii şi-au creat prea multe ocazii de a marca, dar evident că eliminarea a făcutt diferenţa”, a spus De Ligt.

Reprezentativa Cehiei s-a calificat, duminică, în sferturile de finală ale Campionatului European, trecând în optimi de Olanda, scor 2-0, pe Puskas Arena din Budapesta. Au marcat Holes ’68 şi Schick ’80.

În minutul 55, de la olandezi a fost eliminat De Ligt.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.