Tehnicianul echipei FC Viitorul, Ruben de la Barrera, a declarat duminică seară, după meciul cu FCSB, pierdut cu scorul de 0-2, că în pauza care urmează se pot pune mai multe lucruri la punct şi că formaţia sa va fi una importantă în acest sezon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu suntem încă pregătiţi să facem pressing avansat în faţa unor echipe ca FCSB. După al doilea gol ne-am dat seama că va fi şi mai greu. Sunt jucători în lot care au venit destul de recent, deci cu siguranţă avem nevoie de timp. Normal, nu suntem bucuroşi că am pierdut, dar e important în faţa unui asemenea adversar, de un asemenea calibru, să vedem la ce nivel suntem. Când nu câştigăm, reacţia normală este cea de supărare, cu siguranţă că şi Gică Hagi este supărat. Avem această pauză acum la dispoziţie şi putem să punem mai multe lucruri la punct. Ştim situaţia lui Gabi Iancu, dar suntem o echipă şi încercăm să-l păstrăm, dar misiunea mea este să scot ce e mai bun de la toţi jucătorii mei. Avem un drum lung înainte, iar finalul sezonului este mult prea departe. Sunt foarte sigur că vom fi o echipă importantă în acest sezon", a spus antrenorul spaniol, potrivit telekomsport.ro.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a doua a Ligii I. Golurile au fost marcate de Tănase ‘2, Mladen ’50 (autogol) şi Vână ’90.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.