Suporterii-acţionari ai FC Dinamo au anunţat, joi seară, că administratorul judiciar al clubului a început plăţile către jucători şi angajaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sumele reprezintă restul de plată din iunie şi un avans pe iulie.

Veştile bune, care s-au lăsat aşteptate în ultima vreme, au început să apară:

Administratorul judiciar al lui Dinamo a început plăţile salariilor către jucătorii şi angajaţii clubului.

Astfel, cei care au pus umărul la SALVAREA CLUBULUI şi au rămas să ajute Dinamo în continuare, îşi vor primi bani cu regularitate.

Sumele reprezintă restul de plată din luna iunie, începând cu data deschiderii procedurii de insolvenţă şi un avans din salariul pentru luna iulie.

Banii pentru luna în curs ar fi intrat în mod normal în conturi la 15 august, dar având în vedere perioada grea prin care jucătorii şi angajaţii au trecut înainte de intrarea în insolvenţă, s-a luat decizia ca aceste plăţi să fie făcute chiar din SEARA ACEASTA.

BANII AU FOST PLĂTIŢI INTEGRAL PRIN EFORTUL MEMBRILOR DDB

Le mulţumim pe această cale tuturor suporterilor şi jucătorilor care au încredere că toate eforturile noastre au un singur scop:

SALVAREA CLUBULUI DINAMO ŞI REVENIREA LA PERFORMANŢĂ”, se arată pe pagina de Facebook Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.