Mijlocaşul italian David Frattesi se va transfera la echipa Inter Milano, a anunţat, miercuri, preşedintele clubului Sassuolo, Giovanni Carnevale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Davide Frattesi (23 de ani) a sosit, miercuri, la Milano, unde va efectua vizita medicală, iar joi va semna un contract pe cinci ani cu gruparea Inter Milano.

Preşedintele echipei Sassuolo, Giovanni Carnevale, echipă pentru care Frattesi joacă din anul 2017, a declarat că transferul ”nu a fost o afacere uşor de făcut, deoarece alte cluburi erau interesate”.

”Însă Davide a ales să joace la Inter”, a explicat Carnevale.

Potrivit presei italiene, suma transferului se ridică la 27 de milioane de euro, iar salariul lui Frattesi ar fi de 2,8 milioane euro pe an.

Davide Frattesi evoluează la Sassuolo din 2017, însă între anii 2018-2021 a fost împrumutat de club la Ascoli, Empoli şi Monza.

În sezonul trecut a adunat 36 de meciuri în Serie A şi a marcat 7 goluri. De asemenea, a avut şase selecţii şi un gol pentru naţionala Italiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.