Fundaşul brazilian al echipei Chelsea, David Luiz, şi-a prelungit contractul pentru încă două sezoane. La 32 de ani, brazilianul este primul jucător de peste 30 de ani care şi-a prelungit contractul cu gruparea londoneză pentru o astfel de durată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt atât de fericit că sunt aici şi am ocazia să rămân aici. Iubesc acest club şi am mereu ambiţia unui tânăr jucător. Este minunat că voi juca din nou într-o finală de cupă europeană şi voi face totul pentru a-mi ajuta echipa", a declarat Luiz, care a semnat a doua zi după ce Chelsea s-a calificat în finala Ligii Europa.

Un contract pentru două sezoane cu un jucător de peste 30 de ani este o premieră pentru Chelsea, care propunea fotbaliştilor trecuţi de această vârstă doar acorduri pentru un an.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.