Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Alexandru David, a declarat, marţi, că mijlocaşul Dan Nistor este netransferabil şi nu va ajunge la FCSB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"E genul de ştire pe care Gigi Becali a transformat-o în politică. Întotdeauna găseşte un jucător, de preferinţă foarte bun, de preferinţă de la rivale, pe care să-l oferteze sau să spună că doreşte să-l ia. A ştiut din secunda în care a sunat la domnul Negoiţă că nu poate fi vorba despre aşa ceva. Nu există nicio posibilitate pentru ca acest transfer să se realizeze. <Lucrătorii> de la Dinamo îi spun foarte clar că Dan Nistor nu va ajunge la FCSB, el va pleca într-un campionat puternic pe mulţi bani, nu pe 15.000 de euro, care cu orice matematică ar exista în zona Pipera nu dă un milion în trei ani. Dan Nistor câştigă aceşti bani la Dinamo cu bonusurile pe care le are. Dan Nistor este un jucător mult prea important pentru Dinamo şi mult prea valoros ca să plece la FCSB. Va pleca într-un campionat mult mai puternic pe bani mai mulţi. E îl ştiu pe Dan, e un dinamovist pursânge şi nu a luat în serios această tevatură pe seară, această furtună într-un pahar cu apă şi va rămâne la fel de concentrat. Dan Nistor este netransferabil sută la sută, sunt închise discuţiile. Becali nu trebuie să aştepte până miercuri, ştia răspunsul de duminică, de când a dat telefonul şi când l-a primit pe loc", a declarat David, la Pro X.

El a precizat că lucrările de construcţie a Stadionului Dinamo vor începe în primăvara anului viitor, pe locul actualului velodrom.

Gigi Becali a declarat, luni, că a discutat cu patronul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, căruia i-a oferit 500.000 de euro şi pe Qaka în schimbul venirii la FCSB al lui Dan Nistor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.