David Beckham se ţine de glume şi şotii. Fostul jucător de la Manchester United a ironizat-o din nou pe soţia sa, Victoria, şi presupusele origini modeste ale acesteia, într-un mesaj postat pe Instagram de Anul Nou. În postare, actualul coproprietar al lui Inter Miami apare la masă, la luxosul restaurant Ritz împreună cu soţia şi socrii săi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Doar un prânz normal de Revelion la Ritz. Victoria Beckham este foarte muncitoare. Soacra şi socrul meu au venit cu Roll's", a scris Beckham.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de David Beckham (@davidbeckham)

Această ultimă remarcă este o referire sarcastică la o scenă din documentarul dedicat vieţii lui David Beckham de pe Netflix. Când a fost întrebată despre originile sale, Victoria Beckham s-a descris ca provenind dintr-o "familie din clasa muncitoare", moment în care David Beckham a intervenit.

"Fii sinceră", i-a spus el. "Dar eu sunt sinceră!", s-a apărat fosta Spice Girl. "Cu ce maşină te ducea tatăl tău la şcoală?", a insistat David Beckham. "În anii '80, tatăl meu avea un Rolls-Royce", a mărturisit în cele din urmă Victoria în faţa camerei.

Scena a devenit rapid virală pe reţelele de socializare, iar Victoria Beckham şi-a etalat simţul autoironiei şi simţul afacerilor câteva săptămâni mai târziu, când a pus în vânzare tricouri pe care scria: "Tatăl meu a avut un Roll's Royce".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.