Pilotul rus Danil Kviat va reveni la echipa la care a debutat, Toro Rosso, după numai un sezon de pauză şi va conduce unul dintre monoposturile team-ului, în Campionatul Mondial de Formula 1, ediţia 2019.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cariera rusului în Marle Circ a fost pe o traiectorie descendentă în ultimii ani, după ce a fost retrogradat de la Red Bull la echipa a doua, Toro Rosso, în mai 2016, după un incident cu Sebastian Vettel. Atunci, Kviat a fost îndepărtat pentru a-i face loc olandezului Max Verstappen. Apoi, după ce a avut un sezon slab la Toro Rosso în 2017, Kviat a fost înlocuit cu francezul Pierre Gasly. 

Tot Gasly îi oferă rusului de 24 de ani posibilitatea revenirii, pentru că, din 2019, francezul va trece la Red Bull, în locul australianului Daniel Ricciardo, care va pleca la Renault.

În acest sezon, a doua maşină Toro Rosso este condusă de neo-zeelandezul Brendon Hartley, dar este puţin probabil că acesta va rămâne la echipă şi anul viitor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.