Directorul sportiv al clubului ASA Târgu Mureş, Daniel Stanciu, a declarat, duminică seară, după ce jucătorii echipei Pandurii Târgu Jiu au decis să nu mai intre pe teren pentru repriza a doua, că gruparea sa a avut omologare provizorie pentru teren şi a precizat că vina parţială aparţine celor care programează meciurile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"E o situaţie inedită, dar asta a fost decizia celor de la Pandurii. Astea sunt condiţiile în România, am avut omologare provizorie pentru teren, dar vremea nu o putem controla. În ultimele 2-3 săptămâni a fost foarte frig la Târgu Mureş. Vina parţială e a celor care programează meciurile. Putem merge la Cluj, pe celălalt stadion pe care îl avem omologat, Cluj Arena, dar trebuia să anunţăm cu şapte zile înainte. Nu ştiam însă care va fi situaţia. Dacă vrem să jucăm până înainte de Crăciun, hai să programăm meciurile la 12-1, poate prindem şi ceva soare. Noi am încercat toată săptămâna să nu ne antrenăm pe acest gazon, pentru a-l proteja", a spus Stanciu, conform digisport.ro.

Oficialul de la ASA Târgu Mureş a afirmat că au fost presiuni de la început din partea celor de la Târgu Jiu ca meciul să nu se joace: "Până la urmă, ambele echipe au avut aceleaşi condiţii. Astea sunt condiţiile din România, asta e infrastructura. Pandurii a avut doar 15 jucători, iar doi, Sânmărtean şi Pleaşcă, au stat în tribună, la căldură. Au fost presiuni de la început să nu se joace din partea celor de la Pandurii. A mai fost o tentativă a lui Grigoraş de a scoate echipa de pe teren, în prima repriză. Intenţia lor a fost destul de clară de la început. E uşor să o arunci pe teren în condiţiile în care am dat două goluri şi ei nu au tras niciun şut la poartă. Miercuri trebuie să jucăm la 20.30 cu Poli Timişoara în Cupa Ligii. Dacă liga ne va permite. Sau poate ne impune să jucăm pe Cluj Arena. Dar ce vom face, comandăm şi soare la 12 noaptea?".

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Meciul dintre echipele ASA Târgu Mureş şi Pandurii Târgu Jiu nu a mai fost reluat după pauză, deoarece jucătorii formaţiei gorjene au refuzat să mai intre pe teren.

La pauză, ASA Târgu Mureş conducea cu scorul de 2-0 prin golurile marcate de G. Mureşan '19 şi Morar '37.

Arbitrul Marius Avram a aşteptat pe teren împreună cu jucătorii echipei ASA Târgu Mureş reluarea partidei, dar după trei minute a decis încheierea jocului.

Pandurii Târgu Jiu, club care se confruntă cu mari dificultăţi financiare, a deplasat la Târgu Mureş doar 15 jucători, dar Lucian Sânmărtean şi Marian Pleaşcă au refuzat să joace din cauza terenului îngheţat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.