Fotbalistul dinamovist Daniel Popa a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că el şi colegii săi sunt mai relaxaţi, dar şi ambiţioşi după victoria din etapa trecută a Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Suntem puţin mai relaxaţi, nu mai suntem timoraţi că nu am câştigat niciun meci, dar mult mai ambiţioşi pentru a câştiga următoarele meciuri, să dovedim că suntem jucători de Dinamo. Ne aşteaptă un meci foarte dificil. O echipă cu o apărare foarte bună, care nu a pierdut. Mergem acolo să luăm trei puncte”, a spus Popa.

Daniel Popa a precizat că speră ca tehnicianul Eugen Neagoe să revină cât mai repede. “Este cu totul altceva când vine dânsul la antrenament şi îl simţim aproape de noi. Şi Mister este aproape de dânsul şi vorbeşte în fiecare zi. Ne ajută foarte mult. Sperăm să revină cât mai repede alături de noi, să formăm din nou o echipă cum am fost la început”.  

Dinamo va întâlni Politehnica Iaşi, vineri, în deplasare, de la ora 21.00, în etapa a cincea a Ligii I. În etapa a patra, dinamoviştii s-au impus cu scorul de 4-2 în faţa echipei Academica Clinceni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.