Atacantul Daniel Popa a criticat starea gazonului de pe Arena Naţională, apreciind că nu se poate juca fotbal pe nisip, după derbiul Dinamo - FCSB, scor 1-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Doare că nu am reuşit să marcăm şi să fructificăm avantajul omului în plus. Dan Nistor este cel mai bun om al nostru, s-a văzut lipsa lui, nu a mai vorbit nimeni cu noi în teren după ce a ieşit şi nimeni nu ne mai dirija. El este căpitanul nostru şi ne dirija. Anul ăsta este obligatorie intrarea în play-off. Despre teren nu se pot spune multe, şi ei au jucat aici. Nu se poate juca fotbal pe nisip", a declarat Popa la Digisport.

FC Dinamo a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1 (1-0), în derbiul cu FCSB, din etapa a XV-a a campionatului naţional de fotbal, Liga I. În urma acestui rezultat, FCSB rămâne pe locul 2 în clasament, cu 28 de puncte, la două puncte de liderul CFR Cluj. Dinamo acumulează 17 puncte şi ocupă locul 9.

Au marcat: Salomao '40 (p) / Tănase '48.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.