Tehnicianul Daniel Mogoşanu a devenit, joi, selecţionerul echipei naţionale under 16 a României, formată din jucători născuţi începând cu 1 ianuarie 2002, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mogoşanu, în vârstă de 49 de ani, a fost în sezonul precedent antrenor principal la CSU Craiova U17, formaţie cu care a reuşit să câştige titlul de campion al Ligii Elitelor.

"Pentru mine este o onoare faptul că am fost ales să fiu selecţionerul acestei echipe, dar şi o provocare profesională, după un sezon în care am reuşit să cuceresc titlul de campion al Ligii Elitelor U17 cu CSU Craiova. Cred că cei 16 ani de experienţă în antrenorat mă vor ajuta ca împreună cu cei din Departamentul de Scouting şi cu membrii Comisiei Tehnice să identificăm şi să dezvoltăm jucătorii cei mai talentaţi, care mai târziu să devină certitudini pentru echipa naţională de seniori a României", a declarat Daniel Mogoşanu pentru frf.ro.  

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Daniel Mogoşanu îi succede la naţionala under 16 lui Costel Enache, tehnician care în această vară a semnat cu FC Botoşani.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.