Preşedintele grupării Astra Giurgiu, Dănuţ Coman, a declarat, luni, că atacantul Constantin Budescu este în proporţie de 90 la sută jucătorul echipei campioane, subliniind că acesta va semna pe doi ani şi jumătate şi va putea pleca la altă formaţie în orice perioadă de mercato.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am ajuns la un acord cu Budescu, nu s-au perfectat actele, mai sunt detalii de pus la punct, dar 90 la sută e jucătorul Astrei. Până nu se semnează contractul, se perfectează actele, mai sunt 10 la sută care ne despart de semnare. Am făcut o ofertă puţin mai mică decât cea de la Steaua, dar poate câştiga mai mult la altă echipă. Poate pleca în orice perioadă, liber. Nu există varianta să plece acum, dar din vară poate pleca oricând. Ne-am dorit foarte mult să rămână la noi, se simte foarte bine aici. Jucătorii au fost bucuroşi cu toţii, antrenorii la fel, Şumi ne-a luat în braţe pe toţi şi ne-a pupat când a auzit. Budescu va semna pe doi ani şi jumătate", a spus Coman la Digisport.

Tot luni, finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat că a renunţat la transferul mijlocaşului Constantin Budescu. Becali a precizat că a acceptat toate condiţiile puse de Budescu, i-a trimis contractul cu Steaua, aşa cum a cerut jucătorul, dar acesta s-a folosit de act pentru a forţa mâna celor de la Astra să-i dea mai mulţi bani.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"Mi-a zis <Uite ce vreau: 200.000 la semnătură, 20.000 pe lună, o sută de mii în fiecare an, adică la început de fiecare an>, adică cum ar veni cam 30.000 pe lună. Bine, mă îţi dau! <Trimite-mi contractul, poţi să-l trimiţi în seara asta, să terminăm>. L-am sunat pe Vali la 12 noaptea, a lucrat omul până la 3-4 dimineaţa la contract, i-a trimis contractul. Domne, că mai vrea o modificare, că vrea primă întreagă la Liga Campionilor, chiar dacă vine la jumătatea sezonului. Bine, mă, trece şi aia, măcar să ne calificăm!. Şi la Europa League vrea primă întreagă, o sută de mii. Bine, mă, măcar să ne calificăm! Dă-i şi aia! I-am dat toate condiţiile. A zis <da, domne>, e de acord şi gata. Avea avion la 5 dimineaţa să plece din Cipru în Turcia. Când, astăzi, domne, că trebuie să mai discute cu familia. El probabil avea nevoie de contract - dar nu mă supăr, nu-mi pare rău, pentru că l-am ajutat într-un fel... El a luat contractul şi l-a arătat lui Astra şi le-a zis: <Uite cât îmi dă Becali. Îmi daţi voi, rămân la voi.> Eu i-am dat un ultimatum, l-am pus pe Lovin, că nu răspundea la telefon, să-i spună că dacă nu dă la până la ora 16.00 răspunsul... Că să-l lăsăm până mâine. Nu stăm până mâine, dacă nu dă răspunsul până la ora 04, cade contractul. N-a dat răspunsul până la 04, l-am sunat pe Lovin şi i-am spus că gata, la revedere, nu mă mai interesează, înseamnă că nu are caracter. La revedere, pentru el Steaua nu va mai fi niciodată. E o chestiune de caracter. Nu poţi să faci rezultate cu asemenea caractere. Patru ani era contractul, mă costa 3.200.000 cu taxe. El lua cam 1.900.000 în patru ani", a declarat Becali la Digi Sport.

În această iarnă, Budescu şi-a reziliat contractul cu gruparea Dalian Yifang şi a fost dorit de patru cluburi, Steaua Bucureşti, Steaua Roşie Belgrad, Karabukspor şi Astra Giurgiu. El se află cu Astra în cantonament în Cipru.

Budescu a jucat în perioada 2011-2016 pentru Astra Giurgiu în 177 de meciuri oficiale şi a înscris 66 de goluri. În ianuarie 2016, el a fost transferat în China, La Dalian Yifang, dar din vară a revenit la Astra, fiind împrumutat până în decembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.