Fotbalistul rapidist Alexandru Dandea a declarat, sâmbătă seară, după meciul cu Dinamo, scor 1-1, că formaţia sa mai are mult de muncă şi că întotdeauna s-a încurcat cu echipele mici.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Astăzi nu am făcut un joc foarte bun, n-avem ce face, trebuie să ne mulţumim şi cu egal. Mai avem mult de muncă şi sper ca la meciul cu Craiova să arătăm diferit. Terenul de joc de aici cred că la ora actuală este cel mai prost din ţară. Nu putem să dăm doar vina pe teren. Şi noi nu am făcut ce a spus antrenorul. Astăzi nu ne-a ieşit nimic, cel puţin primele 15 minute, am dat pase numai la adversar. Jucătorii care au venit de pe margine au venit cu un plus. Ne bucurăm că în cele din urmă am obţinut un rezultat de egalitate. Întotdeauna aşa a fost la Rapid, ne-am încurcat cu echipele mici. Trebuie să fim mai concentraţi”, a spus Dandea la Digi Sport.

Dandea a vorbit şi despre Alexandru Răuţă, care a fost scos de pe teren cu ambulanţa: “M-am dus repede, sunt vecin cu el. L-am întrebat, era puţin ameţit, dar mi-a spus că totul este în regulă”.

Formaţia Dinamo a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Rapid, într-un meci din etapa a XIII-a a Ligii 1. Dinamoviştii au deschis scorul prin Torje ’55. Pentru Rapid a egalat Carnat ‘90+1.

În minutul 36, ambulanţa a intrat pe teren pentru a i se acorda asistenţă lui Răuţă, care a acuzat probleme respiratorii. Fotbalistul a fost urcat în ambulanţă cu o mască de oxigen pe faţă, în aplauzele spectatorilor. Jocul a fost întrerupt aproximativ 4 minute. În locul lui Răuţă a intrat Cosmin Matei.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.