Ionel Dănciulescu a declarat că va reveni de luni la Dinamo, în postura de director sportiv, după ce timp de o lună a fost manager sportiv la gruparea SSC Farul, din Liga a II-a, patronată de fostul jucător Ciprian Marica. El plecase de la Dinamo la 21 septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"De luni voi începe din nou munca la echipa mea de suflet. Le mulţumesc lui Rednic, David şi Negoiţă, am încredere că putem face lucruri frumoase. Voi avea aceeaşi funcţie, voi fi alături de băieţi. Sper să văd o tresărie de orgoliu la meciul de sâmbătă. Este un moment greu, dar numai ei pot scoate echipa din impas. Dinamo nu e echipă de retrogradare", a declarat Dănciulescu la Digisport.

El a mai spus că antrenorul Mircea Rednic a insistat foarte mult pentru revenirea lui. "Este cel mai frumos cadou de ziua mea. Va fi dificil, dar sunt şi voi fi mereu alături de echipă, parcă nu am plecat deloc de aici", a mai spus fostul jucător.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.