Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că speră ca jucătorii săi să fie conştienţi de importanţa confruntării din acest weekend cu FC Viitorul, formaţie care îşi joacă “ultima şansă” pentru play-off.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Au fost şi vor fi în continuare meciuri echilibrate între CFR şi Viitorul. Moralul e de partea lor, ultimele meciuri le-au câştigat ei. Din păcate pentru noi Viitorul vine aici cam cu ultima şansă, trebuie să vină să câştige. Va fi un meci foarte greu, foarte complicat pentru noi, sper ca jucătorii să fie conştienţi de importanţa acestui meci. Eu sunt conştient şi ştiu cât de greu va fi acest meci. Problema numărul unu a noastră acum sunt terenurile de antrenament. Nu avem un teren foarte bun, nu avem terenuri încălzite, antrenamentele nu pot să fie lungi şi vreau meciuri amicale, dar cu cine să jucăm? De dimineaţă până seara mă gândesc unde să facem antrenament. Îmi doresc să fie cine merită în play-off, mă bucur că CFR este prima care şi-a asigurat prezenţa”, a spus Petrescu.

Echipa CFR Cluj va întâlni FC Viitorul, vineri, pe teren propriu, de la ora 20.00, în etapa a XXV-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.